Waarom kiezen voor WITT?

De BVBA Witt is in 2018 precies 34 jaren actief op de Belgische markt en is gespecialiseerd in de plaatsing van ramen, buitendeuren, verandas en zonwering. Ze is gegroeid uit de Duitse firma WITT , das Fachunternehmen, gevestigd in Soest. Alhoewel WITT  ondertussen uitgegroeid is tot een bloeiende, zelfstandige onderneming blijft ze haar band met Duitsland behouden. Het spreekt dan ook voor zich dat onze firma zich niet alleen schikt naar de Belgische normen maar ook producten levert die voldoen aan de veel strengere Duitse normen. De meerderheid van onze leveranciers zijn trouwens Duitse bedrijven! Dit moet onze klanten de garantie bieden dat, wanneer zij kiezen voor Duitse materialen, zij ook kunnen rekenen op de hoge Duitse kwaliteit ! De samenstelling, dikte en het productieproces van uw profielen, de techniek waarmee de profielen behandeld worden en het vakmanschap waarmee uw ramen en deuren gebouwd worden bepalen immers in sterke mate de veiligheid, duurzaamheid en isolatiewaarde van uw woning. Wij vertellen u hier graag meer over in onze showroom waar u de kwaliteit van onze ramen en deuren zelf kunt ervaren.

Door de jaren heen heeft onze firma zich geprofileerd als een renovatiespecialist in de Antwerpse regio voor ramen en deuren in PVC en in aluminium. Maar ook voor nieuwbouwprojecten bieden wij u de gepaste oplossing, evenals voor verandas en zonwering. Op onze website maakt u kennis met onze producten en met enkele van onze realisaties. Wij sommen de voordelen van een samenwerking met Witt graag nog even voor u op:

  • Persoonlijke aanpak; wij maken graag tijd voor u zodat al uw vragen beantwoord worden
  • Meer dan 30 jaar ervaring in snelle en propere plaatsing van ramen, buitendeuren, een veranda en zonwering. Klanten getuigen op forum Testaankoop!
  • Staat tussen 5 en 15 jaar garant voor oerdegelijke Duitse producten
  • Exclusief verdeler van GAYKO-ramen en deuren permanent getest en gecertifieerd (CE, SKG, Komo, etc.)
  • Uitgebreid gamma materialen, kleuren en afwerkingen op uw maat; uw wensen staan centraal
  • Deskundig advies over de isolatiewaarde (warmte & geluid), inbraakbeveiliging en onderhoud van uw ramen en deuren
  • Tips rond het verkrijgen van bouw- en renovatiepremies
  • Voel en ontdek uw droomdeuren en -ramen in de showroom